Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 147/156/ГТ, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от evolintend Покажи съобщение
    Здравейте колеги.Имам питане относно алфа 147.Как се занулява distance /3тото натискане на копчето след като се запали колата/.Също така като се влезе в менюто service какво означават distance to service и другото? Благодаря и се извинявам ако въпросъм ми е тъп

Задържаш копчето няколко секунди и всичко се занулява.

Distance to service....идеята е да гледаш колко км. ти остават до обслужване на колата.

В този ред, имате ли идея защо на мен от две години вече този интервал от километри ми стои на около 29000 хиляди?

Alfa Romeo 147 Selespeed - Landi Renzo Omegas -full decat - chipped by Extreme

Comment

• Колеги понеже ми предстои смяна на доста неща по колата, имам питане дали някой си е пазарувал части от ebay и ако да може ли да ми кажете коректни продавачи и от кой ebay поръчвате. Ще сменям накладки,, дискове, ремъци, ролки и дали си заслужава да ги поръчам от там. Благодаря предварително на отзовалите се.
      Alfa 156, 2.0 TS
      VW Vento 1.8- Бившата
      Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

• Аз също ще се включа с един въпрос. Преди няколко седмици забелязах, че едната спирачка задържа повече от другите - задният десен диск след каране 15-20км. градско пари та направо гори (при по - късо разстояние само е горещ, а другите студени), а останалите са топли на пипане. Смених жилата на ръчната спирачка (те си бяха за сменяне, че замръзна веднъж тая зима), но това не помогна. Кажете къде да я карам и какво да ѝ гледат?
        '98 Alfa Romeo 156, 2.0TS LPG
        '05 Audi A6 4.2i

Comment

• Първоначално публикувано от KiroPora Покажи съобщение
          Аз също ще се включа с един въпрос. Преди няколко седмици забелязах, че едната спирачка задържа повече от другите - задният десен диск след каране 15-20км. градско пари та направо гори (при по - късо разстояние само е горещ, а другите студени), а останалите са топли на пипане. Смених жилата на ръчната спирачка (те си бяха за сменяне, че замръзна веднъж тая зима), но това не помогна. Кажете къде да я карам и какво да ѝ гледат?
          Задържа ти спирачния апарат.
          sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217

Comment

Аз също ще се включа с един въпрос. Преди няколко седмици забелязах, че едната спирачка задържа повече от другите - задният десен диск след каране 15-20км. градско пари та направо гори (при по - късо разстояние само е горещ, а другите студени), а останалите са топли на пипане. Смених жилата на ръчната спирачка (те си бяха за сменяне, че замръзна веднъж тая зима), но това не помогна. Кажете къде да я карам и какво да ѝ гледат?
            От къде си бе Кирчо?

Comment

• София. Да и аз това викам, че задържа, но примерно ако е задръстен с боклуци да се разглоби и почисти ще помогне ли или друга може да е причината как да разбера?
              '05 Audi A6 4.2i

Comment

София. Да и аз това викам, че задържа, но примерно ако е задръстен с боклуци да се разглоби и почисти ще помогне ли или друга може да е причината как да разбера?
                Да трябва да се разглоби,и в зависимост от това какво е станало в апарата се сменят гумички,почистване и т.н.Ако не може да се възстанови/ръждата е в повече и цилиндъра е в язви/ се сменя с друг.Заден апарат си има начин на разглобяване,ако не знаеш какво се прави ,прочети/има теми из форума/,или иди в сервиз.
                sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217

Comment

• Така и ще направя. Благодаря.
                  '05 Audi A6 4.2i

Comment

• Въпрос относно 156 SW (комбито).
                    Момчета гледах обяви за такъв автомобил, но аз или невидях или Няма релси на тавана.

Имат ли , Нямат Ли ?
                    Либрите имат , стават ли от Либра?
                    ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
                      Въпрос относно 156 SW (комбито).
                      Момчета гледах обяви за такъв автомобил, но аз или невидях или Няма релси на тавана.

Имат ли , Нямат Ли ?
                      Либрите имат , стават ли от Либра?
                      Зависи от екземпляра . Поставят ги фабрично и мисля че отдолу имаше някакви планки които трябва да ги има купето за да може да се сложат . Имаше една тема в която на дълго и широко сме го обсъждали вече ако няма как може да сложат .
                      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
                      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Ladjov Покажи съобщение
                        Зависи от екземпляра . Поставят ги фабрично и мисля че отдолу имаше някакви планки които трябва да ги има купето за да може да се сложат . Имаше една тема в която на дълго и широко сме го обсъждали вече ако няма как може да сложат .
                        аз питам за фабрично нямат ли както другите комбита алуминиеви греди фабрично?

http://www.clubalfaromeo.com/forum/a...4&d=1313591610
                        Last edited by MUROMAN; d.m.y г., 18:53.
                        ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Едни фабрично имат,други нямат.Ако имаш предвид да могат да се свалят и слагат от една на друга кола,до колкото си спомням от "оная" тема.....беше много трудно.

Или нещо не мога да ти разбера питането,колега.
                          156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                          147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                          159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• Колеги а в крайна сметка може ли някой да пусне една снимка на въпросния Лентов кабел ЗА МУЛТИ волан?

Мисля че са еднакви всички,просто този за мултито има 2 кабела повече?

така ли е или не,днес си отворих плочката и там на самия лентов кабел има 2 писти които са свободни,и сега ако не се лъжа там ако се запоят по едно кабелче и се закарат до сд то и една маса и ще се получи,Така ли е?

помогнете че такъв не мога да си намеря а си купих вече мулти волан,със вътрешен феис съм,волана и бега са еднакви просто има бутони!

Помогнете със снимки и решения
                            Аlfa Romeo 145 1.4 16V TS Junior EXXXX.....
                            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD FACELIFT '03 116HP
                            Всички екстри Мултиволан и Калорифер

Comment

• Колеги, предната емблема на Alfa romeo 147 към капака ли е заедно или има начин да се смени по някакъв начин, понеже ми е паднал лака на половината емблема и много се дразня.

Comment

• Първоначално публикувано от UNBREAKABLE Покажи съобщение
                                Колеги, предната емблема на Alfa romeo 147 към капака ли е заедно или има начин да се смени по някакъв начин, понеже ми е паднал лака на половината емблема и много се дразня.
                                Сваля се само емблемата колега.
                                166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                                ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Working...
                                X